Badrumsinredning för hus och hem

 

Ditt badrum är kanske hemmets mest personliga rum. Därför är det viktigt att den speglar just dig. I ditt badrum samlar du kraft tidigt på morgonen, för att vakna. På kvällen för att slappna av. Efter din träning, för att hitta fokus. I ditt badrum ägnar du också tid när du gör dig iordning inför festen. För vad du än gör i ditt badrum så har vi badrumsinredning för dig.

Prioritera njutningen i vardagen! Låt oss hjälpa dig att skapa ett harmoniskt och avkopplande badrum. Vi tar hänsyn till dina förutsättning såsom ytor och material. Med våra lösningar får du badrumsinredning som är lätt att underhålla, god förvaring och en stilren och tidlös design.

Kunskapen som vi erbjuder dig omfattar detaljer kring vad du efterfrågar. Vi arbetar kontinuerligt med kundservice, kvalitet, kunskap, design, leveranssäkerhet och miljö i fokus. Kom in till oss och berätta om hur du ser på badrum. Vi hjälper dig med resten. Vi har badrumsinredning för ditt hus och hem.

Blandare

Bad & Dusch

Toaletter

Handukstorkar

Badrumsmöbler

Ledande tillverkare av badrumsinredning under samma tak i Nyköping

 

Installationsservice:

EL & VVS erbjuder installationsservice för badrum. Vi samarbetar med erfarna installatörer och erbjuder fasta priser på ett antal produkter med installation så som installation av toaletter, duschdörrar, blandare mm. För mer information om vår installationsservice, kontakta oss.

Kontakta oss
http://www.vedum.se/badrum/badmiljoer
http://www.ido.se/
www.millerbadrum.se
Temal
http://www.ifo.se/
 

Välkommen in

Ö. Längdg. 7, 611 35 NYKÖPING


Öppettider


Måndag-Fredag
07:00 – 17:00
Lördagar
09:00 – 14:00
Söndagar & helgdagar
Stängt

Ring

0155 - 45 16 00


Mejla

info@elochvvs.se