Hos EL & VVS kan du känna dig trygg


Våra kunder ska vara säkra på att de får de bästa lösningarna på sina problem inom badrum, el och vvs. Detta skapar EL & VVS För Hus & Hem genom att ständigt vara ajour med utvecklingen inom dessa produktområden. Vi erbjuder kvalitetsprodukter för ditt hus och hem inom badrum, el och vvs.

Vi arbetar aktivt för att tillämpa ett kvalitetstänkande med kunden i centrum. Med vårt kvalitetsarbete uppfyller vi kundernas krav och deras förväntningar. Vi har ett kontinuerligt utvecklingsarbete av kundservice, kvalitet, kunskap, design och leveranssäkerhet. Allt detta med miljö i fokus.

EL & VVS erbjuder installationsservice för säkra installationer. Vi samarbetar endast med erfarna installatörer. Kontakta oss gärna för mer information om vår installationsservice inom områdena bad, el och vvs.


Om oss


EL & VVS är ett företag med en gedigen kunskap inom badrum, el och vvs. I vår butik hittar du produkter med kvalitet, funktion och design i fokus. Vi arbetar med noga utvalda och ledande tillverkare och kan erbjuda dig ett brett sortiment. Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig att hitta den optimala lösningen.

Företaget grundades 2006 och i februari 2007 öppnades butiken EL & VVS För Hus & Hem. Butiken med badrum, el och vvs artiklar ligger på Östra Längdgatan 7, vid hamnområdet i Nyköping. Välkommen!


Välkommen in

Ö. Längdg. 7, 611 35 NYKÖPING


Öppettider


Måndag-Fredag
07:00 – 18:00
Lördagar
09:00 – 14:00
Söndagar & helgdagar
Stängt

Ring

0155 - 45 16 00


Mejla

info@elochvvs.se