Elmaterial för hus och hem

 

Hos EL & VVS kan du hitta elprodukter som passar för ditt hus och hem. Vi erbjuder ett brett sortiment av elmaterial som är anpassade och godkända för Nordiska förhållanden. I vårt elsortiment kan du hitta belysning, ljuskällor, strömbrytare och uttag samt produkter för elinstallation och mycket mer.

Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att hitta smarta lösningar. Vi hjälper dig att förhindra felaktigt användande av elmaterial och bristfälliga installationer. EL & VVS har en hög kunskap och är ajour med teknikutvecklingen.

Vi finns tillgängliga för dina önskemål. Vår huvudprioritet är elsäkerhet som gäller både för standarden av elmaterial samt också installationssätt och inkopplingar av elmaterial.

Strömbrytare

Uttag

Ljuskällor

Värme & Klimat

Elinstallationer

Belysning

Ledande tillverkare inom el under samma tak i Nyköping


Installationsservice:

El & VVS erbjuder installationsservice för elinstallation. Är du osäker på regelverk gällande elinstallationer så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Du ansvarar för din elanläggning. Det går lätt att räkna hem investeringen i förhållande till kostnaderna när något går snett.

Vi samarbetar med erfarna installatörer. För mer information om vår installationsservice, kontakta oss.

Kontakta oss
www.gelia.se
http://www.ebeco.se/
http://www.osram.se/
http://www.norlys.se/
http://www.garden-lights.nl/index.php?&taal_id=6
http://home.schneider-electric.se/sv/

Välkommen in

Ö. Längdg. 7, 611 35 NYKÖPING


Öppettider


Måndag-Fredag
07:00 – 17:00
Lördagar
09:00 – 14:00
Söndagar & helgdagar
Stängt

Ring

0155 - 45 16 00


Mejla

info@elochvvs.se